Domov

Dobrodošli v vinogradniškem društvu "Štefan" Sveti Štefan!

 

Vinogradniško društvo "Štefan" Sveti Štefan združuje ljubitelje vina in vinogradništva, ki delijo strast do kulture trte ter izjemnih okusov in arom, ki jih ponuja vinska trta našega podnebja.

 

Naša zgodba seže v globine rodovitne zemlje Svetega Štefana, kjer so naši predniki že stoletja nazaj pridelovali izvrstna vina. S ponosom nadaljujemo to bogato tradicijo in se trudimo ohranjati visoke standarde kakovosti ter promovirati lokalno vinogradništvo.

V društvu "Štefan" skupaj gradimo skupnost vinogradnikov, ki si medsebojno delimo znanje, izkušnje ter se spodbujamo k ustvarjanju najboljših možnih vin. Organiziramo strokovna predavanja, delavnice in družabna srečanja, ki povezujejo člane društva in bogatijo njihovo vinogradniško pot.

Ponosni smo na naše vinograde, ki se razprostirajo na idiličnih gričih okoli Svetega Štefana. Skrbimo za vsako trto in se posvečamo trajnostnemu pristopu pri pridelavi. Rezultat je vrhunsko vino, ki odraža ljubezen do zemlje in strast do vinogradništva.

 

Pridružite se nam in postanite del vinogradniške družine "Štefan". Ne glede na to, ali ste izkušen vinogradnik ali začetnik, vas bomo sprejeli z odprtimi rokami. Skupaj bomo odkrivali čare vinogradništva in uživali v edinstvenem okusu naših vin.

Naj bo vsak trenutek med trtami in vsaka kapljica vina razlog za skupno veselje in ponos. Vabljeni v naše vrste, kjer se ljubezen do vina prepleta s prijateljstvom in tradicijo.

 

Vinogradniško društvo "Štefan" Sveti Štefan - kjer se rojeva odličnost v vsakem grozdu!

Za optimalno delovanje spletne strani uporabljamo piškotke.

- podrobne informacije..

- pravna podlaga (ZEKom-1)

- smernice informacijskega pooblaščenca

  Sprejemam piškotke.
EU Cookie Directive Module Information